Opslagstavlen

September 2023
Vi har netop sagt farvel til kalenderens sommermåneder og goddag til en haveforening i begyndende, flotte efterårsfarver.
Bestyrelsen byder efteråret velkommen med en ny udgave af Gurre Nyt. Nyhedsbrevet indeholder som altid seneste nyt om en række emner, som vedrører alle i haveforeningen. Klik her for at læse det.
Juli 2023
Hermed juli-udgaven af Gurre Nyt, som indeholder seneste nyt om en række emner, som vedrører alle i haveforeningen. Klik her for at læse nyhedsbrevet – som i øvrigt også er udsendt i en mail.
Juni 2023
TAK TIL ALLE !!!

Kære medlemmer,
 
Bestyrelsen ønsker hermed at sige tusind tak til de af haveforeningens medlemmer, som i lørdags mødte op i Gurre til fejring af foreningens 40-års jubilæum. Fremmødet var flot og stemningen god – også blandt de indbudte gæster. Snakken gik lystigt, pølsevognen blev nærmest bestormet, og fadølsanlægget flittigt besøgt.
 
Også en stor tak til alle, som bidrog praktisk til afvikling af arrangementet: Festudvalg, kagebagere, musik, fotograf og ”strøm”!
 
I anledning af vores jubilæum har foreningen begået et lille skrift, som både kigger historisk tilbage og bringer friske kommentarer fra nuværende medlemmer. Omkring halvdelen af vores medlemmer fik udleveret et eksemplar i lørdags. Øvrige medlemmer kan – mod at krydse sig af på den vedlagte havenummerliste – hente deres eksemplar i fælleshuset, hvor jubilæumsskriftet ligger klar. Bemærk venligst, at vores oplag kun rækker til et eksemplar pr. have.
 
Næste store fællesarrangement er sommerfesten den 12. august. Information herom følger senere.
 
Vi slutter med at ønske alle en rigtig god sommer. Vi ses – som altid – i haven !!!
 
Venlig hilsen,
Bestyrelsen
Maj 2023
Invitation til jubilæumsreception & fest
Haveforeningen inviterer hermed alle medlemmer til reception/fest lørdag den 10. juni fra kl. 13 i anledning af vores 40-års jubilæum. Læs mere om arrangementet her.
40-års jubilæum
I dag – 24. maj – fylder H/F Gurre 40 år. Haveforeningen blev officielt etableret den 24. maj 1983.
Jubilæumsdagen fejres i Gurre lørdag den 10. juni, hvor der er reception og fest for hele haveforeningen. Nærmere information følger.
Tillykke til os alle sammen!
Pinsetræf
Traditionen tro mødes vi Pinsemorgen den 28. maj for at synge flaget op i H/F Gurre. Læs mere om arrangementet her.
Flere forårsnyheder
Der sker hele tiden ting og sager i vores haveforening. Læs her seneste nyt.
Husk – helt ud til midten …
Se opslaget fra bestyrelsen om pasning af veje og stier – åben linket her.
Hermed maj-udgaven af Gurre Nyt, som indeholder seneste nyt om en række emner, som vedrører alle i haveforeningen. Klik her for at læse nyhedsbrevet – som i øvrigt også er udsendt i en mail.
April 2023
Fællesarbejde mv. 2023
Bestyrelsen udsender hermed endelig indkaldelse til fællesarbejde i sæson 2023:
* Faellesarbejde 2023 (klik på link)

Også listen med såkaldte faste fællesopgaver er ajourført og ser sådan ud:
* Faste opgaver for fællesarbejde 2023 (klik på link)

Bemærk: Informationerne om fællesarbejde kan også ses på Opslagstavlen i Gurre.

P.b.v. Allan Ackey, have 38
Sæsonåbning 2023
I dag – lørdag den 1. april – begynder en ny sæson i vores dejlige haveforening.
Kl. 10 fjernes kæden ved indkørslen. Og omkring kl. 11 starter processen med at åbne for vandet til både fælleshus og de 62 haver.
Der åbnes også for vores affaldscontainere. Husk venligst at sortere jeres affald efter kommunens gældende regler – og placer affaldet i de rigtige containere!!!

Vi minder endnu engang om, at årets generalforsamling i haveforeningen finder sted på mandag den 3. april. Tid og sted er kl. 19 i Kulturhus Syd, Hovmarken 7, Helsingør (Vapnagård).

På foreningens hjemmeside er kommet en ny overskrift – Råd og vejledning. Her ligger faktuel information om vigtige emner i såkaldte faktablade.

Velkommen tilbage i H/F Gurre. Vi ønsker alle en rigtig god havesæson!
Venlig hilsen,
Bestyrelsen

Marts 2023
Kære medlemmer,
Vi varmer op til den kommende havesæson med en frisk udgave af Gurre Nyt, som du kan læse her. Nyhedsbrevet er også udsendt i en mail.
Ligeledes er alt materiale vedrørende den kommende generalforsamling 3. april netop sendt i mail til alle medlemmer, dvs. endelig indkaldelse og diverse bilag. Materialet ligger også på siden Generalforsamling.
Venlig hilsen,
Bestyrelsen

Februar 2023
Kære medlemmer,
Vintertiden synger på sidste vers, og om en lille måneds tid slår H/F Gurre atter ‘porten’ op til en havesæson.
Allerede nu er kalenderen for 2023 tilgængelig med de vigtigste datoer for sæsonen (se under Årets gang i Gurre). Også datoen for årets gereralforsamling ligger fast, nemlig mandag den 3. april. Indkaldelsen ligger som sædvanlig på siden Generalforsamling.
På snarligt gensyn i H/F Gurre,
Bestyrelsen