Haveforeningen Gurre

H/F Gurre blev stiftet 24. maj 1983 og består af i alt 62 haver.  Foreningen er hjemmehørende i Helsingør Kommune og ligger smukt i landlige omgivelser tæt på Gurre by, Gurre sø og den historiske Gurre slotsruin – seks kilometer fra Helsingør og fire kilometer fra Espergærde.

Kunne du tænke dig at blive en del af vores fællesskab, så kig under fanen ’Ledige haver/venteliste’. Hvis der pt. ingen ledige haver er, og ventelisten samtidig er ’fyldt op’ (p.t. max. 30 på venteliste), er du velkommen til at kontakte foreningen på mail-adressen HFGurre@outlook.dk for nærmere information. 

Vi anbefaler at læse haveforeningens vedtægter og ordensregler, så du er informeret om, hvad du kan forvente, og hvad der forventes af dig, hvis/når du bliver medlem. 

H/F Gurre er medlem af Kolonihaveforbundet, som er et fællesskab af 400 danske kolonihaveforeninger med i alt 40.000 medlemmer. 

Kig nærmere på Kolonihaveforbundets hjemmeside, hvor der  findes mange nyttige oplysninger om livet i en kolonihave. Her er der også links til andre spændende og inspirerende hjemmesider om havebrug.